Ondersteuning

Op 19 augustus 2022 is deze website officieel van start gegaan met als doel zo volledig mogelijk Nederlandstalige informatie over Ierland te publiceren.
De doelgroep is alle Nederlandstaligen die al in Ierland wonen, of die plannen hebben naar Ierland te emigreren.

Inmiddels groeit het bezoekersaantal en zijn de nu 122 pagina’s (01/01/2023) 4082 keer bekeken. Het is een bekend feit dat een website opzetten en onderhouden een investering kost, niet alléén in veel tijd maar ook in geld.

Voor het grootste financiële deel kunnen wij hierbij rekenen op de ondersteuning van Henneken Verhuizingen en de Goudse Kaasshop. In ruil voor hun sponsoring krijgen ze een vermelding op elke pagina van de website of in alle draaiboeken en PDF bestanden die gekoppeld zijn aan de artikelen.
Als een goed functionerend team houden we samen de website draaiende en daar zijn wij erg blij mee. Met plezier stellen we de sponsors aan u voor:

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit Engeland, Londen, Ierland, Schotland en Wales. Gemiddeld eens per 3 weken rijden wij op Ierland.

Een modern wagenpark, maar bovenal betrokken en ervaren medewerkers zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Verhuizen is en blijft immers mensenwerk. Met name bij internationale verhuizingen komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan wanneer u 2 blokken verderop verhuist. Verhuizen staat op nummer 3 van de stress-top-10, dus dan is het wel fijn als u kunt terugvallen op een team van prettige mensen.

Elke vorm van dienstverlening die u maar wenst is denkbaar. Een fauteuiltje van een overleden familielid of een complete inboedel inpakken in dozen, meubilair (de)monteren, verhuizen en weer uitpakken: wij draaien er onze hand niet voor om. Zowel van Nederland naar Ierland als van Ierland naar Nederland.

https://www.goudsekaasshop.nl/

André Peters groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag dat de dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar zeker ontwikkelden en greep de kans om deze nieuwe markt te bedienen. Kaashandel Peters was geboren. Sinds de jaren zeventig is Kaashandel Peters een begrip op de markten van Flevoland met een ruim assortiment aan Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.

Tegenwoordig zijn het Mark en Walter de zonen van André die op meer dan tien markten in Flevoland staan. Met passie en hard werken leiden zij Kaashandel Peters op innovatieve wijze. Sinds een aantal jaar zijn zij de trotse eigenaren van de populaire sites www. GoudseKaasShop.nl en www.KaasfondueShop.nlOp deze manier weten ze zowel de zakelijke als particuliere markt thuis en in Europa te bereiken.

Het bijzondere van Goudse Kaas Shop. nl is dat bedrijven en particulieren de typisch Hollandse producten zoals Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen kunnen bestellen. Via de website kunnen zelfs ( kerst ) pakketten op maat worden samengesteld. De afhandeling en verzending wordenvolledig door GoudseKaasshop.nlgeregeld. Echte Hollandse geschenken met een grote nostalgische waarde komen zo voor iedereen binnen handbereik.
Met GoudseKaasShop.nl bent u overal ter wereld een beetje thuis