Ontspannen Nederlandstalige TV kijken met VPN.

Geschatte leestijd : 3 minuten

Hoe werkt het en wat is het doel?

Wat is een VPN?

Een VPN (virtual private network) is een dienst die een veilige, versleutelde online verbinding tot stand brengt. Internetgebruikers kunnen een VPN gebruiken om zichzelf online meer privacy en anonimiteit te geven of om geografische blokkering en censuur te omzeilen. VPN’s breiden in wezen een privénetwerk uit over een openbaar netwerk, waardoor een gebruiker veilig gegevens via internet kan verzenden en ontvangen.

Als nederlandstalige in Ierland kan het soms lastig zijn om toegang te krijgen tot je favoriete televisieprogramma’s. Gelukkig is er een oplossing: een Virtual Private Network (VPN) zoals het in Nederland gevestigde bedrijf Surfshark. Met Surfshark VPN kun je eenvoudig en veilig verbinding maken met servers over bijna de gehele wereld dus ook in Nederland en België en daardoor genieten van de televisieprogramma’s, waar je ook bent.

Waarom een VPN gebruiken?

Een VPN biedt verschillende voordelen voor Nederlandstaligen die in Ierland, of een ander land wonen.. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je een VPN zou moeten overwegen:

1. Toegang tot geografisch beperkte inhoud:

Veel streamingdiensten, waaronder Nederlandse en Belgische televisieprogramma’s, beperken hun inhoud tot specifieke regio’s. Met een VPN kun je je locatie virtueel veranderen naar Nederland of België, waardoor je toegang krijgt tot jouw favoriete programma’s en series, waar je ook bent.

2. Veilige internetverbinding:

Een VPN versleutelt je internetverkeer en zorgt ervoor dat al je online activiteiten privé blijven. Dit is vooral belangrijk wanneer je persoonlijke gegevens verstuurt of gebruik maakt van openbare wifi-netwerken.

3. Bescherming tegen cyberdreigingen:

Door je IP-adres te verbergen en je online activiteiten te versleutelen, biedt een VPN bescherming tegen hackers, identiteitsdiefstal en andere online dreigingen. Dit is essentieel in een tijdperk waarin digitale veiligheid steeds belangrijker wordt.

VPN aanbieders
Er bestaat een ruim aanbod van VPN aanbieders waardoor de keuze vaak niet makkelijker wordt. Sommige aanbieders bieden VPN gratis aan, maar gebleken is dat deze niet de beste kwaliteit levert. Vaak is er geen verbinding of is de verbinding irritant traag.

Surfshark aanbieding
Wij zijn enthousiast over Surfshark deze heeft ook een scherp aanbod voor je. Je probeert deze VPN al voor €2,30 per maand uit. Ook krijg je twee maanden gratis. Dit maakt Surfshark een van de goedkoopste premium VPN’s. Voor slechts een paar euro per maand krijg je de beste beveiliging!
Kijk vandaag nog met plezier naar jouw favoriete TV programma’s met Surfshark

Surfshark eenvoudig installeren

Volg deze eenvoudige stappen om Surfshark VPN in te stellen en toegang te krijgen tot NPOstart in Ierland:

1. Abonneer je op Surfshark:

Bezoek de Surfshark-website en meld je aan voor een abonnement dat bij jou past. Surfshark biedt betaalbare tarieven en een geld-terug-garantie, dus je kunt het risicovrij uitproberen.

2. Download en installeer de app:

Download de Surfshark-app op het apparaat dat je wilt gebruiken om jouw favoriete programma’s te bekijken. Surfshark ondersteunt verschillende platforms, waaronder Windows, macOS, iOS en Android.

3. Log in op je Surfshark-account:

Open de app en log in met je Surfshark-inloggegevens. Als je nog geen account hebt, kun je er eenvoudig een aanmaken.

4. Verbind met een server in het land van jouw keuze:

Zodra je bent ingelogd, kun je kiezen uit een lijst met servers over de hele wereld. Kies een server in, bijvoorbeeld, Nederland of België en maak verbinding.

5. Open de link naar jouw favoriete TV programma :

Nu je bent verbonden met een Nederlandse of Belgische server, kun je de link naar jouw favoriete TV programma openen. Je zult merken dat je toegang hebt tot alle Nederlandstalige televisieprogramma’s en content die je hebt gemist.

Waarom Surfshark VPN gebruiken?

Surfshark is een uitstekende keuze voor Nederlandstaligen in Ierland vanwege de volgende redenen:

1. Groot servernetwerk:

Surfshark heeft servers in meer dan 65 landen, waaronder Nederland. Dit betekent dat je altijd een snelle en betrouwbare verbinding kunt vinden om van je favoriete Nederlandse programma’s te genieten.

2. Sterke beveiligingsfuncties:

Surfshark biedt een AES 256-bits versleuteling, een strikt no-logs-beleid en een kill switch-functie die je internetverbinding verbreekt als de VPN-verbinding onverwacht wordt verbroken.

3. Onbeperkte gelijktijdige verbindingen:

Met Surfshark kun je je account op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Dit betekent dat je je favoriete programma’s kunt streamen op je smartphone, tablet en laptop, allemaal tegelijkertijd.


Geplaatst: 10-06-2023
Bron: Surfshark
Afbeelding: Pixabay

Bezoekers lazen ook: