Abhaile financiële ondersteuning en advies

Geschatte leestijd : 2 minuten

Over Abhaile

Abhaile helpt mensen die (achterstallig) zijn met hun hypotheekbetalingen om een ​​oplossing te vinden en waar mogelijk in hun woning te blijven wonen.

Hun toegewijde adviseurs en experts bieden financiële, insolventie- en juridische diensten aan mensen die het risico lopen hun huis te verliezen. Als u in aanmerking komt voor Abhaile-diensten, ontvangt u een voucher waarmee u contact kunt opnemen met een expert uit hun panels. Abhaile wordt gratis verstrekt en gefinancierd door de overheid.

Ontdek of u in aanmerking komt voor gratis hulp van Abhaile.

Financiële ondersteuning en advies

Als u financieel of geldadvies nodig heeft, kunt u een gratis persoonlijk of online gesprek krijgen met een financieel of geldadviseur. De adviseur legt u de mogelijkheden uit en helpt u bij het oplossen van uw hypotheekachterstand. Waar mogelijk helpt de adviseur u met het vinden van een manier om uw thuis te behouden.

Afhankelijk van uw situatie kan de adviseur zijn:

Lees meer over het financiële advies en de hulp die u kunt krijgen op deze financiële ondersteuningspagina .

Als u juridisch advies nodig heeft met betrekking tot uw hypotheekachterstanden, kunt u een gratis persoonlijk of online gesprek krijgen met een advocaat. Zij leggen uw juridische situatie uit en adviseren u over de mogelijkheden om uw probleem op te lossen.

Als u voor de rechter wordt gedagvaard voor een terugnemingsprocedure voor uw woning, zal een dienstdoende advocaat of een rechtbankmentor aanwezig zijn om u te helpen.

De advocaat van dienst kan mogelijk voor u spreken in de rechtbank en de gerechtelijke procedure aan u uitleggen.

De rechtbankmentor kan al uw vragen beantwoorden over wat er gebeurt en u meer informatie geven over de ondersteuning van Abhaile. Houd er echter rekening mee dat ze in de rechtszaal niet voor u kunnen spreken.

Lees meer over het juridisch advies en de hulp die u kunt krijgen op deze juridische ondersteuningspagina .

Online bijeenkomst

Voor een persoonlijk, online of telefonisch consult dient u een afspraak met ons te maken. Neem contact op met de MABS-hulplijn op 0818 07 2000 voor meer informatie over deze service. 


Geplaatst: 22-09-2023
Bron: MABS
Afbeelding: MABS

Bezoekers lazen ook: