B&B beheerder

Geschatte leestijd : 2 minuten
Afbeelding@Pixabay, palacioerick

Inleiding

Een bed & breakfast is een kleine accommodatie, meestal eigendom van en beheerd door een familie of een klein team dat ook op het terrein woont. Over het algemeen hebben B&B’s minder dan 10 kamers.

Gasten die in een B&B verblijven, verwachten meestal een zeer huiselijke sfeer, eenvoudige luxe, een rijke geschiedenis en een gevoel van eigenheid, en authentieke eet- en drinkervaringen. Ze zijn populair voor weekendjes weg, romantische uitstapjes of voor speciale gelegenheden zoals reizen voor een bruiloft.

 • Heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan?
 • Ben je stressbestendig?
 • Houd je van mensen en geniet je ervan om ze dagelijks in jouw nabijheid te hebben?
 • Houd je van alledaagse taken, zoals koken en schoonmaken?
 • Lijkt het je leuk om zelfstandige te zijn?
 • Ben jij een multitasker?
 • Is een B&B iets voor jou?

Kun je deze vragen positief beantwoorden lees dan verder!

B&B Beheerder:

de kunst van eieren, spek en 12 uur per dag werken

Voorbereiding

Allereerst moet u uw B&B-bedrijf registreren bij het Companies Registration Office. Het gaat om het invullen van een aantal formulieren, zoals een aanvraag voor een brandveiligheids-certificaat en een stedenbouwkundige aanvraag. U moet ook uw waterrekeningen regelen en goedkeuring krijgen om uw huis als B&B te gebruiken van het Building Control Management System (BCMS).

Dan is het tijd om te praten met de Food Safety Authority of Ireland (FSAI), uw lokale kantoor van de Health Service Executive (HSE) en de National Standards Authority (NSAI). Anders kun je dat smakelijke Ierse ontbijt niet serveren. En een B&B zonder de tweede ‘B’ is gewoon een bed.

Uw B&B promoten

Zodra uw B&B-website actief is, wilt u misschien investeren in het vertalen ervan naar een aantal andere talen. Na de VS en het VK komen de op een na grootste groepen bezoekers aan Ierland uit Duitsland, Frankrijk en Spanje, dus die talen zijn een goede start om mee te beginnen.

Vervolgens moet u uw B&B vermelden bij Fáilte Ireland, dat is opgericht onder de National Tourism Development Authority. Het is een officiële staatsorganisatie en als lid word je vermeld op de twee meest bezochte toeristische sites: Discover Ireland en Ireland.com. Het is ook een goed idee om uw B&B te vermelden op sociale media, zoals Facebook, met name op deze Bedrijvengids, Instagram en Twitter.

Opstarten of een B&B kopen

Als je jezelf de hoofdpijn van het helemaal opnieuw beginnen van een B&B wilt besparen, wil je er misschien een kopen die al bestaat. Momenteel staan ​​er ongeveer 100 B&B’s te koop in heel Ierland, met prijzen tussen de € 570.000 en € 700.000. Vastgoed kan een goede investering zijn, vooral als u er een koopt op een plaats waar veel toerisme is. En waar kun je beter een nieuw bedrijf beginnen dan in het idyllische Ierland?

Te koop: B&B

Home.ie
bnbowners
sellmyhouse
buymydreamhotel
bussinessesforsale
propertynews


Geplaatst: 24-11-2022
Bron: Currency Solutions

Bezoekers lazen ook:

 • Te huur en te koop aangeboden
  Geschatte leestijd : 4 minuten Deze pagina laat u het aanbod zien van woningen die aangeboden worden door leden van de Facebookgroep “Wegwijzer in Ierland”.
 • Hoe u uw eigendom kunt waarderen voor lokale onroerendgoedbelasting (LPT)
  Geschatte leestijd : 4 minuten Inleiding Als u op 1 november eigenaar bent van een woning, moet u lokale onroerendezaakbelasting (Local Property Tax) betalen. De belasting is…
 • Nieuwe Home Energy Upgrade Lening
  Geschatte leestijd : 3 minuten Wat is de Home Energy Upgrade Loan? De Home Energy Upgrade Loan is een nieuwe leenregeling met lage rentetarieven voor…
 • Belasting belangrijke info
  Geschatte leestijd : 8 minuten Bijna alle inkomsten zijn aan belasting onderworpen. De belasting op inkomen dat u uit arbeid verdient, wordt door uw werkgever namens de belasting-dienst op uw loon ingehouden. Dit staat bekend als Pay…
 • Inkomenstoets
  Geschatte leestijd : 3 minuten Als u een bijstandsuitkering aanvraagt , moet u een inkomenstoets afleggen. Al uw inkomstenbronnen (bijvoorbeeld contante inkomsten, werkgelegenheid, vermogen en onderhoud) worden beoordeeld…