Stappenplannen, handleiding voor emigratie

Geschatte leestijd : < 1 minuut

Wie kent de tv-serie The A-Team uit de jaren tachtig niet? Hannibal, de leider van het team, sprak na een geslaagde missie vaak de gevleugelde woorden: “I love it when a plan comes together.”

Wat dat meesterlijke plan inhield, bleef altijd onduidelijk. Er werd alleen veel geschoten, waarbij nooit iemand geraakt werd, en er werd van alles in mekaar gelast in een oud schuurtje. We zagen nooit dat Faceman of B.A. Baracus aan de slag gingen met een systeem voor project management om hun dubieuze plannen voor te bereiden, maar op het einde vielen alle puzzelstukjes altijd weer op hun plaats.

Elke goede organisator weet echter dat een succesvolle (R)emigratie zonder solide stappenplan niet mogelijk is. We zullen dus moeten invullen wat Hannibal en The A-Team aan de verbeelding overlieten: hoe ziet een stappenplan eruit dat vrijwel niet kan kan mislukken?
Voor uw verhuizing naar Ierland of remigratie naar uw land van herkomst hebben wij een stappenplan opgesteld. Het is niet meesterlijk maar het beoogd een goede handleiding te zijn voor uw plannen.


Geplaatst: 30-07-2023
Afbeelding! Pixabay

Bezoekers lazen ook: